Djurkommunikation

Vi kan kommunicera med djuren genom telepati, de förmedlar bl a genom känslor, bilder och tankar. Ett djur som känner sig lyssnad på blir väldigt tacksam och brukar oftast bli väldigt harmonisk efteråt. Bär djuret på sorgliga minnen, när de får belysa minnena som sitter i kroppen kan de lättare läka.

Jag bär inte ansvar som tolk att be djuret förändra ett visst beteende, däremot förmedlar jag det djuret vill säga om beteendet så en förståelse kan äga rum och på så vis skapa medvetenhet till förändring.
Det i sin tur ger oftast en djupare relation mellan djur och människa. Bara av att beteendet blivit belyst och lyssnats på kan det ske förändring.

Jag tar alltid kontakt på ett ödmjukt sätt och frågar alltid om djuret vill samtala med mig. Ibland vill dom inte, ibland behöver jag avvakta men oftast går det bra. Av värme och respekt till djuren låter jag djuret få säga vad han/hon vill berätta först. Ibland vill inte djuret svara på frågor då han/hon har så mycket annat att förmedla. Vissa djur har massor att berätta medan vissa berättar väldigt lite.

Jag träffar djur på plats och på distans. På plats förmedlar jag till ägaren efter samtalet. På distans behöver jag foto där ögonen syns tydligt, djurets namn, kön, ålder och hur länge djuret varit i din ägo. Samt frågor som du vill att jag tar med i samtalet. (ingen garanti att få svar, det är upp till djuret) Efter samtalet med djuret kontaktar jag dig via sms så vi kan avtala en telefontid där du får återkoppling.
Jag samtalar endast med djur som har ägarens tillåtelse om det inte är ditt eget djur av etik och moral.

Om ditt djur är i behov av healing har vi kommit överens om det innan och då ger jag vid behov. Ett sjukt djur behöver alltid komma till en veterinär.

Samtal med djur 500 kr
Endast healing till djuret 450 kr
Samtal + healing 700 kr

Reseersättning tillkommer 30 kr/ mil vid samtal eller/och healing på plats.

Omdömen:

”Mycket bra bemötande! Fick ett detaljerat utlåtande som stämde mycket bra och det gav massor! Kan verkligen rekommendera henne.”
– Jessica med hästen Karin

”Ingelas kommunikation med Chiro var klockren. hon kunde beskriva honom på ett tydligt sätt. Jag kände igen honom i allt hon sa. Efter vårt samtal har han sökt min närhet oftare, något jag tolkat att vår kommunikation har ökat. Jag kan med stort hjärta rekommendera Ingela till andra som har behov av att förstå sin hund.” – Veronica med hunden Chiro

”Allting stämmer, jag känner igen honom helt och hållet. Känns skönt att han landat i sin roll. Ingela förklarar det han känner och säger det på ett så himla fint och ödmjukt sätt.” – Benita med hunden Chess

”Hon prickade in väldigt bra på alla saker. Prickade precis i beskrivningen om honom. Detaljerna var så exakt. Häftigt hur hon prickar in så exakt utan att känna djuren. Hennes bemötande är 100 % när det är så känslomässigt. Jag rekommenderar henne varmt och väntar ivrigt på vad hon har att säga om mina andra katter!” – Jenny med avlidne katten Julle