Kurs online! Lär dig lymfmassera din häst!

Är du nyfiken på vad lymfmassage är? Hur det kan hjälpa din häst? Varför ska du lära dig det?

Lymfsystemet är det system som rensar ut bland annat gifter och slaggprodukter från kroppen och är en del av immunförsvaret. Att hjälpa sin häst när detta system är trögt främjar bland annat spända muskler, stelhet i leder, hästar med fång, lymfangit, inflammationer, vätskeansamlingar, fettdepåer, minskar gallor i benen, gör huden mer elastisk, ger lyster i pälsen, stärker immunförsvaret, ger rörligare kropp, förbättrar cirkulationen i kroppen och trötthet är bara några fördelar värda att nämna.

Det här är en kurs där du får på ett enkelt sätt lära dig genom text och videor om hur lymfsystemet fungerar och hur du utför lymfmassage på din häst, steg för steg och vad som är viktigt att tänka på.

Kursens innehåll:

  • Vad är lymfsystemet och hur fungerar det?
  • Varför lymfmassage? Vad ger det för fördelar?
  • Vad orsakar ett trögt lymfsystem?
  • Steg för steg hur du utför en lymfmassage på din häst
  • Bra att tänka på vid olika situationer
  • När är det bra att ge en behandling och inte
  • Före och efterbilder

Syftet med den här kursen är att du ska kunna ge din häst lymfmassage på egen hand och inte vara beroende av någon annan. Kanske har du en häst som är lättfödd och behöver underhållas, då är detta ett bra alternativ, då du kan underhålla själv. (Dock inte ett alternativ istället för veterinärvård om hästen är i behov av det.)

Pris: 1500 kr
Swish:
1. Swisha till 123 29 33 455 (Ingela Boström)
2. Märk betalning ”Lymfmassagekurs häst”
3. Skicka ett mejl till infoingela@gmail.com
”Lymfmassagekurs häst, namn och adress” (endast till bokföringen) så skickar jag kvitto och uppgifter så du får tillgång till kursen.

Kortbetalning: Klicka här!